APOTEKE HELP- dobrobit pacijenata na prvom mjestu

Prve dvije apoteke otvorili smo davne 2001 god, a sa širenjem lanca apoteka pod nazivom „HELP“ počeli smo 2019 godine.

Za kratak period naziv apoteka „HELP“ je postao prepoznatljiv brend.

“Našim pacijentima obezbijedili smo širok asortiman gdje pored ljekova mogu da nađu sve poznate kozmetičke brendove ( Vichy, Uriage, LaRoche Posay, Avene, Eucerin, Seba med, Bioderma, Darphan, Dermedic, Guam, Dr Haucha, Lerbolario, Lierac, Dr Grandel…), hranu za bebe kao i opremu za bebe i majke, anatomsku obuću, anatomske uloške i kozmetiku za stopala, medicinska pomagala  poznatih svjetskih proizvođača Bauerfainder i Lp, koji pružaju široku ponudu ortoza, bandaža i steznika za lakše i teže povrede kao i štake, štapove, antidekubitalne dušeke i nastavke za WC šolju,  za starije i nepokretne osobe.

Posjedujemo i laboratoriju za izradu magistralnih i galenskih preparata, pa Vam naš kadar sa dugogodišnjim iskustvom na ovom polju može izraditi sve po proskripciji ljekara. Takođe, tu je I širok asortiman suplemenata i dodataka prehrani.  Poseban kutak je izdvojen za proizvode bez glutena, namijenjene pacijentima alergičnim na gluten i oboljelima od celijakije.

Naš tim čine farmaceuti i farmaceutski tehničari čija se znanja, sposobnosti i vještine kontinuirano unapređuju, kako kroz akreditovane seminare kontinuirane edukacije tako i kroz interne edukacije, a sve sa ciljem pružanja najbolje farmaceutske zdravstvene zaštite pacijentima, u skladu sa principima Dobre Apotekarske Prakse. Trudimo se da našim pacijentima sve navedeno obezbijedimo po pristupačnim cijenama.

S toga, pozivamo Vas da nam ukažete povjerenje, a mi ćemo se truditi da to povjerenje i opravdamo.

Dobrobit naših pacijenta je na prvom mjestu, pa se stoga trudimo da na kompetentan i profesionalan način pružimo sve potrebne informacije i savjete u cilju optimalne upotrebe ljekova.

Centrala
Save Čelebića br. 2
81000 Podgorica, Crna Gora

Radno vrijeme: ponedjeljak – petak 08-16h
Kontakt: +382 20 663 075 
Email: helpdoomontenegro@gmail.com

Pratite nas na društvenim mrežama

© 2021. Help apoteke Crna Gora. Sva prava zadržana. Dizajn i razvoj Studio 081.me